torsdag 1 maj 2014

Heta vax vecka 18

Det har blivit lite dåligt med uppdateringar på sistone men Rootmoset kommer att bli mer aktiva framöver igen. För att sammanfatta den senaste månaden så kan man väl säga att vårt lag på grund av ett gigantiskt logistiskt misstag (jag var i Venedig) var en smula remixat i själva finalen. Vi hade en god reserv men föll ändå en smula även om vi totalt kom sjua i hela tävlingen. Då vårt mål var tio i topp så får vi vara nöjda. Och jag har lovat killarna inte ens tänka på att resa någonstans i närheten av ett mellangiss, Popgiss eller vad det vara månde. Nu går Rootmoset stenhårt inför seriös träning med genrep på mellangiss 2015 för att därefter göra ett seriöst försök att jaga buckla 2016.

Och nu ger Tomas er lite heta plattor som han lyssnat på under senare tid.

Alpaca Sports – Sealed with a kiss

Göteborgsbaserade Alpaca leverar en skiva fylld med Pop med 60-talsvibbar, vårens soundtrack kanske, kul att dom återanvänder albumtiteln från en 60 talshit som spelades in av flera, bla. Bobby Vinton. Bästa låten "Just lika Johnny Marr".

NONONO – We are only what we feel

Intressant svensk debut med modern elektropop, "Pumping Blood" och "Jungle" är givna hits, bra.

Perfect Pussy – Say yes to love

Gitarrmangel och distad sång, låter mycket som Sonic Youth på 80-talet, d.v.s. inget nytt. Inte dåligt men vi har hört det förut.

Lykke Li – I never learn

Lykkes 3:e är en lysanade platta från första låten, den halvakustiskta "I never learn" till avslutande "Sleaping alone", skivan har blivit favorit som jag har lyssnat mycket på dom senaste dagarna och är den avslutande delen som startade med plattorna "Youth Novels" och "Wounded Rhymes".

Inga kommentarer: