onsdag 20 oktober 2010

Rootmoset har ingen Rooney.

Eftersom vi i vår grupp utöver musik även plägar avhandla den där sporten där 20 man jagar en boll så kan man härmed inte låta bli att göra en liten reflektion kring cirkusen med Wayne Rooneys eventuella utträdde ur Manchester U. Reaktionerna på vissa håll har ju varit närmast hysteriska och en supporter skrev i något inlägg att "vår klubb är dödförklarad", vilket blev en fin rubrik i Aftonblajet.

Och det är i ett sånt här läge som man är oerhört glad att vi i Rootmoset inte har någon Rooney. För om man bygger upp ett lag kring en enda man så är läget lite kritiskt den dag den personen ramlar bort eller blir tillfälligt ur leken. Är någon av oss borta vid en tävling så är det verkligen inte bra, då vi alla har våra områden, men det är heller inte total katastrof.

Undertecknad var själv borta då mina tre övriga vapendragare tog sig vidare i ett kval på egen hand. Och vi har i flera fall varit tre man och klarat oss hyggligt. Helt enkelt för att ingen av oss är en Rooney utan för att vi snarare är de här spelarna som har lite bredd. Det är skönt att veta och gör att man sover gott.

Inga kommentarer: