onsdag 7 januari 2009

Revival eller grande finale på året!

Rootmoset lyckades ordna ett par trevliga samkväm under de hektiska mellandagarna. Om aftonen den 29:e samlades delar av oss till en liten tillställning. Kvällens hedersrootmosare var Johnny. Dieten utgjordes av öl och diskussionerna rörde sig kring avancerade saker som Stones engelska och amerikanska utgåvor (diskografin före 1967 är därmed lätt tvivelaktig, läs rörig), Stones Roses b-sidor samt om huruvida Kents "Vita spelning" var en klassiker eller ej. Vi lyckades även göra stan en smula.

Kvällen efter kom dock att innebära en stor triumf för Rootmoset (som ju i sanningens namn sett bättre dagar) då vi efter en hård kamp, med frågor inom genrer vi inte ens ansåg oss behärska särskilt bra, rodde hem andraplatsen i frågesporten på Creperiet. Vår bästa placering sedan 2002! Snyggt arrangerat, för övrigt!

Kvällen avrundades så med en härlig konsertkväll på Munkkällaren där två av Gotlands stoltheter, Antennas och Tony Clifton (båda numera i Stockholmsk exil) visade vad de gick för. Blev särskilt imponerade av det Roxy Music-inspirerade Antennas.

Kort och gott, en grande finale på musikåret 2008! Rock on!

Och så skänker vi en tanke till en vän i vår krets som blev sjuk i dagarna.

2 kommentarer:

paus sa...

Grattis till andraplatsen och lycka till i nästa tävling!

Hälsningar paus

www.paus.webblogg.se

The Feeling Groovies sa...

Hallå där och tack så mycket för kommentaren! :)