måndag 28 december 2009

...men lite roligt var det.

Ok, vad ska vi skylla på? Dåligt väder? Kjelle var förkyld? En massa nya "dark horses" hade anlänt under mellandagarna? Vi hade otur? Frågorna var för svåra? En annan djärv teori kan möjligen även vara att de andra lagen var bättre och att Rootmoset sög ordentligt i gårdagens creppy-quiz. Men det är en hypotes, som sagt.

I vilket fall så kom vi allt som allt sexa och till och med våra (egentligen Kennets) konkurrenter i "We Love Britney" pryglade oss med en poäng. Det var inte riktigt vår kväll, så att säga. Men som vanligt hade arrangörerna fixat till en snygg tävling och extra beröm ska de ha med tanke på att de hade rätt kort tid på sig nu under de hektiska mellandagarna.

Eftersom det heller inte lär bli någon Rockskalle i år så planerar Rootmoset därför sin egen lilla Rotmos-fest (ja, med ett "o" denna gång) under januari. Vi får ännu återkomma angående detaljer men trevligt lär det nog bli. Tyvärr är det dock inget vi kan göra till något större (därtill räcker lokalytor inte till) men vi lär nog bli fler än bara vi fyra, i alla fall.

I Aftonbladets omröstning om 00-talets bästa svenska plattor kom ALLA Kents 00-talsalbum med på topp 10. Gillar man Kent kan det tolkas som att de helt enkelt är för jävla bra. Är man mindre entusiastisk över Eskiltunas Depeche så kan man kanske hävda konkurrensen inte var så hård under svenskt 00-tal? Åsikterna lär som så ofta gå isär. Däremot hade Aftonbladets läsare inte alltför spännande musiksmak. In Flames etta i Sverige och gamle Bruce etta på utländska sidan... ack, ja.

Inga kommentarer: